8 800 555 73 03 info@kalite.ru

Керуюча компанія

/ Новини
/ Керуюча компанія
Керуюча компанія

У Туреччині не всі будівельні компанії беруть на себе керування своїми житловими комплексами. Ми в Kalite Construction прагнемо досконалості та покращуємо не тільки якість наших проектів, а й управління нашими комплексами.

Ось невеликий список функцій, який забезпечує комфортне проживання у доглянутому комплексі Kalite Construction:

  1. Управління нерухомістю: керуюча компанія Kalite Construction забезпечує ефективне управління нерухомістю відповідно до вимог власників. Це може включати управління орендою, управління технічним обслуговуванням і забезпечення безпеки.

  2. Фінансове управління: ідеальна керуюча компанія в Туреччині має забезпечувати ефективне фінансове управління нерухомістю, включаючи складання бюджету, управління витратами та доходами, облік та публічну звітність.

  3. Комунікація з клієнтами: керуюча компанія в Туреччині повинна мати гарні комунікаційні навички та мати можливість спілкуватися з клієнтами різними мовами. Ми надаємо регулярні звіти та інформацію про стан нерухомості, а також ми доступні для відповідей на питання та вирішення проблем вашою рідною мовою.

  4. Управління персоналом: керуюча компанія повинна мати кваліфікований персонал, який має досвід та знання в галузі управління нерухомістю. Ми забезпечуємо професійну підготовку своїх співробітників та сприяємо їх розвитку. При прийомі на роботу ми уважно оцінюємо кандидатів не тільки з позиції професіоналізму, але й за особистими якостями співробітників.

  5. Повага до закону: важливо, для нашої компанії, дотримуватися всіх законів і норм, пов'язаних з управлінням нерухомістю в Туреччині. Ми маємо довгостроковий досвід роботи відповідно до місцевих норм та стандартів.

  6. Інновації: для керуючої компанії Kalite Construction принциповим є використання сучасних технологій та інновацій для покращення якості своїх послуг, а також покращення управління та обслуговування нерухомості.

Ми знаємо, що наші клієнти насолоджуються життям у своїх квартирах з якісним рівнем обслуговування та безпеки!

Слідкуйте за нами:

Цікаві статті

Відкриття офісу
08.03.2023

Ми відкрили ще один офіс для зручності наших клієнтів та підвищеного комфорту обслуговування! Він розташований у блоці D бізнес-центру Summer Park Аланья, який ми самі і побудували.

Alanya GO FM - російськомовне радіо Аланії
08.03.2023

Kalite construction – партнери нового проекту російськомовного радіо Alanya GO FM

Новий діловий центр Summer Park
23.01.2023

Kalite Construction відкриває офіс у діловому центрі Аланії.

Не теряйте время в интернете, познакомьтесь с профессионалами за кружечкой чая
Заполните форму, мы перезвоним и договоримся о встрече...
Надсилаючи заявку, надаю згоду на оброблення персональних даних.
Ексклюзивна пропозиція
з гарантованим доходом для інвесторів
отримай детальну інформацію в WhatsApp
Отримати умови