8 800 555 73 03 info@kalite.ru

Новий діловий центр Summer Park

/ Новини
/ Новий діловий центр Summer Park
Новий діловий центр Summer Park
Kalite Construction відкриває офіс у новому діловому центрі Аланії.

Вибір приміщення для бізнесу - процес, що вимагає ретельного аналізу та виваженого рішення. Потрібно передбачити зручність локації, потік людей, наявність паркування, майбутній потенціал розташування. Тепер у всіх цих точок контролю є ім'я – бізнес-центр Summer Park!

Бізнес-центр Summer Park починається з оточення. Ми відкриваємося поряд з будівлею нового муніципалітету Аланії, за 5 хвилин ходьби від головного торгово-розважального центру Аланіум, нових ресторанів та кафе Magellan, Starbucks, Kahveland, Bern's та ін.

У бізнес-центрі Summer Park є підземний паркінг, де можуть припаркувати всі бажаючі. Поки ви будете зайняті своїми справами, прямо на паркінгу можна замовити люкс мийку для вашого автомобіля і він буде вже чистий чекати вас на своєму місці. Назва сервісу автомийки Boz Auto!

У 4 офісних блоках розташовані офіси та приватні кабінети адвокатів, архітекторів, лікарів, найкращих агентств нерухомості, салон краси, коворкінг. Найближчим часом у бутиковій алеї бізнес-центру відкриється магазин брендового італійського одягу, інтернет кафе, кальянна, популярна кафе-кондитерська.

В бізнес-центри є вільні приміщення для оренди та на продаж. Якщо ви шукаєте, де відкрити офіс або ресторан в Аланії в прибутковому місці - ви зможете звернутися до компанії Kalite Construction або прийти в гості до нашого нового офісу, який розташований у бізнес центрі Summer Park.

Офіційне відкриття офісу Kalite construction відбудеться 8 березня 2023!

Слідкуйте за нами:

Цікаві статті

Керуюча компанія
15.03.2023

У Туреччині не всі будівельні компанії беруть на себе керування своїми житловими комплексами. Ми в Kalite Construction прагнемо досконалості та покращуємо не тільки якість наших проектів, а й управління нашими комплексами.

Відкриття офісу
08.03.2023

Ми відкрили ще один офіс для зручності наших клієнтів та підвищеного комфорту обслуговування! Він розташований у блоці D бізнес-центру Summer Park Аланья, який ми самі і побудували.

Alanya GO FM - російськомовне радіо Аланії
08.03.2023

Kalite construction – партнери нового проекту російськомовного радіо Alanya GO FM

Не теряйте время в интернете, познакомьтесь с профессионалами за кружечкой чая
Заполните форму, мы перезвоним и договоримся о встрече...
Надсилаючи заявку, надаю згоду на оброблення персональних даних.
Ексклюзивна пропозиція
з гарантованим доходом для інвесторів
отримай детальну інформацію в WhatsApp
Отримати умови